hälsosam mat

MAT

På Villa Vasa kan du äta & dricka gott, vi erbjuder både frukost, lunch och middag som tillägg. Vår goda mat lagas av Villa Vasas ägare Bengt Andersson, stjärnkock med meriter från bl.a 2-stjärniga Michelinkrogen Sea Grill i Bryssel och prisbelönta fiskrestaurangen Restaurant 101 i London.

På Villa Vasa står maten alltid i fokus!

Ät gott på Villa Vasa

Bengt arbetar i första hand med närproducerade råvaror från Dalarna. Här finns god tillgång på viltkött, viltfågel, småvilt, men också fisk, svamp. Från Sälen förekommer gräsbetande nötkött på menyerna vid tillgång. Vi samarbetar vi med Karelius Chark i Lima, deras prisbelönta älgsalami finns alltid på vår frukostbuffé. 

Villa Vasa erbjuder frukost, lunch & middag enligt följande tillägg. Barn upp till 15 år äter för halva priset. OBS! Ni behöver vara minst 4 personer i sällskapet för att boka in mat. 

1

Frukost

Boka på vår härliga frukostbuffé som serveras i vår matsal. Pris 150kr/ pers/dygn. Frukost ingår i några av våra paket vilket framgår när du bokar. 

2

Halvpension

Du kan även boka in halvpension. Här ingår frukostbuffé och middag på ankomstdagen. Pris 450kr/pers/dygn. Halvpension ingår i några av våra paket vilket framgår när du bokar. 

3

Helpension

Vill du har det extra bekvämt så är helpension ett fint alternativ. Frukostbuffé, lunch & middag serveras, allt lagt och serverat av vår stjärnkock Bengt. Pris 650kr/pers/dygn.