top of page
Dubbelsäng Villa Vasa.jpg

BOENDE

På Villa Vasa väljer du om du vill hyra hela huset, en lägenhet eller ett rum. Under Vasaloppets vinter- och sommarveckor kan du även hyra en bädd och lägga till extra nätter.

Hur vill du vakna? 

01

Lägenhet

Villa Vasa har trevliga lägenheter för uthyrning. Du kan välja att bo hos hos en kortvecka sön-tors, en weekend tors-söndag eller boka en hel vecka sön-sön. Du kan välja lägenhetsstorlek från 12 till 18 bäddar inkl extrabäddar. Varje lägenhet har egen ingång, fullt utrustat kök, sovrum, allrum, TV, toalett och dusch. Sänglinne, handdukar, städning, WiFi och streamingtjänst ingår alltid. I villan finns även tillgång till tvättstuga. I lägenheten på nedre plan finns även en mysig gelbrasa och bastu. Ute finns en carport med tryckluft, vatten och arbetsbänk där du kan förvara och fixa med din och familjens skid- eller cykelutrusting. Parkering för bil med tillgång till motorvärmare. Du kan välja på självhushåll eller om ni är 4 personer eller fler boka till frukost, hel- eller halvpension och låta vår stjärnkock och ägare Bengt laga maten!  

6 800:-

Prisexempel:*

* Gäller en lägenhet med självhushåll för upp till 12 pers under v 10-13 tors-sön

02

Vasaloppsbädd

Under Vasaloppets vinter- och sommarveckor erbjuder vi dig att boka en bädd tillsammans med vårt populära halvpensionspaket. Du bokar per dygn och då ingår middagsbuffé på ankomstkvällen, frukostbuffé i god tid före ditt lopp, linnepaket och städning. Vi erbjuder också extradygn med halvpension. Vasaloppspaketen är bokningsbara under Vasaloppets vinter- och sommarveckor. I paketet ingår: 
1 bädd i delat rum, delat badrum med WC och dusch, halvpension, tillgång till delat kök och allrum, tillgång till delad tvättstuga och torkmöjligheter. 

Med skid/gångavstånd till Vasaloppsstarten, carport för skid- och cykelförvaring, tryckluft, vatten och arbetsbänk så är Villa Vasa det perfekta boendet under Vasaloppsveckorna. 

1 800:-

Pris från*

* Gäller Vasaloppspaket  för 1 person med övernattning och halvpension under Vasaloppets vinter- och sommarveckor

03

Hela Villa Vasa

Hyr hela Villa Vasa med plats för upp till 43 personer! Du får tillgång till tre plan med bla 8 sovrum, 3 kök, toaletter och duschar på samtliga plan, bastu, matsal och mysiga allrum med en öppen brasa respektive en gelbrasa. Parkering finns för 12-15 bilar finns utanför med tillgång till motorvärmare.  Ute finns en carport med tryckluft, vatten och arbetsbänk där du kan förvara och fixa med skid- eller cykelutrusting. I trädgården finns trädgårdsmöbler och tillgång till grill. Sänglinne, handdukar, städning, WiFi och streamingtjänst ingår alltid. Villa Vasa ligger naturskönt nära Vasaloppsstarten och Västerdalälven med utsikt över Transtrandsfjällen. 

Ni kan välja självhushåll eller låta vår stjärnkock och ägare Bengt stå för maten. Vi erbjuder även skidkurser både för nybörjare och avancerade åkare, både privatlektioner eller i grupp. 

Är du intresserad av att boka hela Villa Vasa? Välkommen att kontakta oss för ett förslag och en offert.

HELA VILLA VASA

04

Rum & Vasaläger 

Villa Vasa har 7 rum för uthyrning med plats för mellan 2-6 bäddar. Rummen hyrs ut i mån av plats i samband med att du bokar Vasaläger och inte önskar hyra en hel lägenhet. Alla rum har tillgång delat badrum med WC och dusch, delat kök och allrum, delad tvättstuga och torkmöjligheter. Sänglinne, handdukar, städning, WiFi och streamingtjänst ingår alltid. Parkering finns utanför med tillgång till motorvärmare. Ute finns en carport med tryckluft, vatten och arbetsbänk där du kan förvara och fixa med skidutrusting. 

I rum med Vasaläger ingår boende i delat rum, frukost, middag 2-rätters, kaffe & kaka, skidlektioner, avresestädning och linnepaket.           

Är du intresserad av att boka rum med Vasaläger?  Välkommen att kontakta oss för ett förslag och en offert.